Reserveer de ontmoetingsruimte voor je vereniging


De ruimte heeft een vaste beamer met groot scherm en is dus ideaal voor een lezing of filmavond.

Gezellig samenzitten bij een Arendonks bier


Naast het museum en het documentatiecentrum is onze ontmoetingsruimte de derde grote peiler van het heemhuis.

De ruimte beschikt over een zeventigtal zitplaatsen aan tafeltjes en heeft een eigen toog. Wanneer je het museum hebt bezocht kan je hier rustig nog wat nakaarten bij een van de bieren van onze twee Arendonkse brouwerijen Humulus en Keikop.

Heb je geen zin in een museumbezoek, maar wil je gewoon met vrienden of familie iets drinken ? Ook dan kan je gewoon even binnenlopen. Uiteraard is de toegang tot onze ontmoetingsruimte gratis.

Het heemhuis ligt naast het wandel- en fietsnetwerk. Ideaal dus om even een stop in te lassen en je dorst te lessen.
  • Stacks Image 32569
  • Stacks Image 32571

Ideaal voor vergaderingen en activiteiten


De ruimte is ideaal om te vergaderen of een activiteit te organiseren (lezing, begin of einde van een wandeling, tussenstop voor een zoektocht,…)

Naast een groot aantal zitplaatsen beschikt de ruimte over een vaste geluidsinstallatie en een beamer met groot scherm. Je hebt enkel nog een laptop nodig om een presentatie of film te vertonen.

De huur van de zaal is gratis. We verwachten wel dat de drank tijdens je activiteit of vergadering ter plaatse wordt afgenomen. De opbrengsten daarvan zijn voor onze heemkring.

Openingsuren

De ontmoetingsruimte is elke laatste zondag van de maand open tussen 14 en 17u (openingsuren van het museum) of tijdens de extra activiteiten.

Prijs

Het gebruik van de ontmoetingsruimte is gratis.
Je betaalt enkel de verbruikte dranken die je afneemt.

Contactpersoon

Guy Carpentier
+32 (0)14 67 21 99
guy.carpentier@skynet.be